Söndag

I morse sov Rebecca ända till elva, halv tolv, men hon somnade inte förrän klockan var närmare tolv igår, kanske för att hon somnade på väg hem från Skoghall vid halv sju-tiden.

När hon vaknade frågade hon direkt om fiske-tävlingen men satte sig snäll och tittade på filmen vi hyrde i går, Barbie prinsessan. Vi åt även lite frukost.
Vi satt och myste lite i soffan.
När klockan var närmare tre så åkte vi till time och köpte ett par drickor som vi skulle ha med oss.
Vi parkerade bilen en lång bit från tävlingen så det var en bit att gå, men hon pinnade på hela vägen själv. Vi anmälde henne till tävlingen och satte oss att vänta. Erik svängde förbi med båten så vi fick  lite solkräm att smörja oss med. Det var en otroligt varm dag idag. Pust.
När tävlingen drog igång satte Rebecca av till en plats som hon sett ut när vi kom, hon drog upp 4 pankor och när dom vägde in fisken när tävlingen var slut vägde dom 674 gram, inte dåligt. Hon ville inte fiska hela tiden så vi lade ihop hennes metspö när det var en timme kvar. Vi fikade lite, och så sprang hon runt och lekte.
Rebecca vann fisketävlingen för barn överlägset, andra barnet hade fått något på 200 gram. Dom fick gå fram och välja mellan drag, metspö, glas och en massa annat, vad tror ni hon valde?
Jo hon ville ha glasen för det var ett par som var rosa och dom tyckte hon var fina. och en dumleklubba fick alla barnen.
Anna och Pierre har en genomgo dotter.

Kommentarer
Postat av: Anna

TAck för allt som du gör för Rebecca <3

2009-06-28 @ 22:40:52
URL: http://unforgettable.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0